Cinci dintre cele mai extravagante reţele sociale din lume

Sursă foto: aerva.com
Sursă foto: aerva.com

Chiar dacă pentru majoritatea oamenilor cel mai mult timp în mediul virtual este dedicat reţelelor de socializare clasice, precum Facebook, Pinterest, LinkedIn sau Twitter, există în lumea asta largă şi persoane care şi-au găsit un locşor virtual în care să poată socializa în voie cu cei care împărtăşesc aceleaşi interese cu ei şi care nu sînt chiar pe gustul tuturor. Publicaţia spaniolă ABC a scris despre 10 astfel de reţele sociale, dar eu am să vă povestesc doar despre cinci, pe cele din a doua jumătate a clasamentului urmînd să le accesaţi chiar voi de aici. Aşadar, începem:

1. De departe, cea mai ciudată e Diapermates. Contrar aşteptărilor, Diapermates se adresează persoanelor care au peste 18 ani, fiind deci o comunitate virtuală dedicată celor care folosesc la fel de bine şi noile tehnologii, şi scutecele.  „Partenerii de scutece” sînt, din descrierea site-ului, „adult babies” sau pur şi simplu iubitori de… scutece. Galeriile foto de-acolo vă vor convinge că mai ciudat de-atît nu se poate.

2. Hatebook s-ar putea să vă placă. E o platformă antisocială unde poţi discuta în voie de lucrurile care te enervează, poţi să-ţi „tăguieşti” duşmanii şi poţi să-ţi spui păsurile în voie. Dacă vreţi, Hatebook satisface nevoia de dislike a celor care n-au găsit acest buton pe Facebook.

3. Lista bizareriilor continuă cu My Free Implants, care promite „a boob job” gratis în schimbul a… nu se precizează ce fel de job. Dacă există interesate, daţi un click pe how it works şi ne povestiţi după aia şi nouă cum a fost!

4. Prisioninmates e o reţea socială pentru puşcăriaşii din SUA şi se laudă că are peste 2000 de deţinuţi, ei şi ele, de toate naţiile şi orientările sexuale, dornici să te cunoască. Nu prea se pupă cu ideea de sistem penitenciar (izolarea de societate ca pedeapsă pentru faptele antisociale săvîrşite şi pregătirea pentru reintegrare), dar – what the heck! – e America!

5. Încheiem lista cu A Small World, care funcţionează cam ca cluburile (scuzaţi cacofonia, nu e intenţionată, dar mi-e lene să găsesc altă formulare) astea din toată lumea care încep cu R şi se termină cu y: e o reţea socială pentru bogătaşi şi poţi deveni membru numai dacă te recomandă careva. În rest, împărtăşesc impresii despre plimbări extravagante prin lume dar, cum spunem, într-un cerc restrîns („a small world”, dooh!). Bineînţeles, ca să nu se ia lumea de ei, membrii au pus şi bazele unei fundaţii şi mai trimit cîteodată pacheţele către ţări din lumea a treia.

Dacă ştiţi sau sînteţi membru într-o reţea de socializare… extravagantă, share it with us, că de aia se numeşte socializare!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s