Panifcom – concurs cu ţepe!

Pîinea noastră cea de toate zilele
Pîinea noastră cea de toate zilele

În general nu particip la concursuri care mizează exclusiv pe noroc. Din cînd în cînd mai joc la Loto sau mai cumpăr cîte un produs care propune şi un concurs cu premii. Dar asta se întîmplă foarte rar şi mai degrabă e vorba de plăcerea aia de cîteva secunde cît răzuieşti un talon, un abţibild sau cît desfaci capacul unei sticle de bere ca să vezi dacă ai cîştigat ceva, deşi anticipezi că mesajul descoperit va fi, cu mici variaţiuni, „Mai încearcă!”. Dar rămîne plăcerea aceea, a suspansului, la care se adaugă şi curiozitatea dacă ceilalţi de lîngă tine, făcînd acelaşi lucru, au cîştigat sau nu.

Ei bine, proprietarii magazinului de la parterul blocului în care locuiesc mi-au luat şi această plăcere. Proprietarii sau vînzătoarele. Cînd am cumpărat ieri pîine, nici măcar nu ştiam că Panifcom are un concurs – „De veghe la raftul cu secară” în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie 2012. Voiam doar să fie pîine de secară. Ei bine, astăzi, întingînd nişte zacuscă pe o felie, văd pe ambalaj un Moş Crăciun zîmbitor, care parcă mă invita să-l privesc mai de-aproape. Şi asta am şi făcut. Cu ochii aţintiţi asupra moşului, citesc „Mult succes în continuare, alte premii te aşteaptă!”. Se pare că în spatele mesajului ar fi fost un concurs, însă la mine pîinea a ajuns cu talonul de pe ambalaj DEJA RĂZUIT!

Pentru că le aduc la cunoştinţă această problemă pe care ei o au cu magazinele în care-şi distribuie produsele, le propun celor de la Panifcom să-mi facă un cadouaş înainte de Crăciun, cît să-mi treacă supărarea, şi, eventual, să iniţieze o nouă campanie intitulată „De veghe în lanţurile de magazine!”

Anunțuri

3 gânduri despre „Panifcom – concurs cu ţepe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s