Jessie Ware sau Cînd dragostea trebuie să rămînă neînţeleasă

Jessie Ware, pe coperta albumului Devotion

Exact peste două săptămîni, adică pe 20 august, Jessie Ware o să-şi lanseze primul să album solo, Devotion. Vă invit să-l căutaţi şi să-l ascultaţi, conţine melodii foarte frumoase, dar cea mai frumoasă rămîne tot vocea senzuală a cîntăreţei. Pentru că nu m-am putut hotărî asupra unei singure piese pentru o recomandare, am să vă vorbesc, pe scurt, despre două, Widest Moments şi 110%. Ambele sînt cîntece de dragoste şi, dacă pot exista axiome şi în iubire, cea sugerată de Jessie Ware ar fi că singura formă de iubire adevărată e cea pe care să o înţeleagă numai cei doi îndrăgostiţi.

110% te poate păcăli. Pentru cine îşi mai aminteşte, începtul e asemănător cu cel din piesa The Power, din 1990 a trupei Snap!. Apoi, Ware ne răsfaţă cu vocea ei, care, de data asta, tot pentru cine îşi mai aminteşte, seamănă cu cea a cîntăreţei Annie Lennox, mai ales cu o secvenţă din No More I Love Yous (1995).

Cealaltă melodie recomandată, Wildest Moments,  e povestea unui cuplu care îşi trăieşte dragostea pe muchie de cuţit. Din afară, iubirea lor pare una imposibilă, care-i face pe ceilalţi să se întrebe, fără răspuns însă, ce-i ţine împreună. Privită din interior, iubirea lor e una inaccesibilă înţelegerii celorlalţi, dar numai astfel ea poate continua:

Baby in our wildest moments.
We could be the greatest, we could be the greatest.
Baby in our wildest moments.
We could be the worst of all.

Ascultaţi-le pe amîndouă, s-ar putea să devină printre preferatele de pe iPod-ul Dvs.:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s