Ne place, place, place!

Trebuie s-o recunoaştem, ne simţim parcă mai bine după ce ultima noastră postare pe Facebook a primit binecuvîntarea Like-ului din partea prietenilor. Şi, dacă majoritari din cei care şi-au declarat încîntarea sînt doar prieteni virtuali (cei reali, pe care-i ai şi-n lista de Facebook oricum ar da Like, că de aia îţi sînt prieteni!), bucuria e şi mai mare! Mai jos, vă las cu ceva mai mult de 10 motive, adică 11, pentru care am dedus că oamenii ţi-ar plăcea mesajele de pe Facebook:

1. postăm poze cu pisici, succes garantat! Dacă sînt albe sau negre, numărul de Like-uri va creşte. Fii sigur că apari şi tu în ele, astfel îţi alimentezi şi iluzia că cei care au dat Like au făcut-o şi pentru tine, nu doar pentru pisici.

2. postăm poze cu bebeluşi sau, în fine, copii, în general. Îs la fel ca pisicile, nu se poate să nu placă. Şi chiar dacă nu plac, stai liniştit, nu va îndrăzni nimeni să-şi exprime dezacordul, va fi cu siguranţă huiduit de mulţimile prokids.

3. postăm poze cu bufniţe. Sînt pe val, profită, nu se ştie cît va dura!

4. postăm mesaje cu prilejul zilelor de sărbătoare (Dragobete, Sf. Valentin, 1 martie, 8 martie, 1 aprilie, 1 mai, 1 iunie, Paşte, Crăciun, An Nou etc), în care-i tăguim pe cei de la care cerşim un Like. Cu cît mai multe tagguri, cu atît mai multe Like-uri, dooh!

5. ne pişăm contra vîntului şi blestemăm zilele de Dragobete, Sf. Valentin, 1 martie, 8 martie, 1 aprilie, 1 mai, 1 iunie, Paşte, Crăciun, An Nou etc. Sigur vor exista unii care vor aprecia că eşti un non-conformist!

6. să nu uit de pozele cu mîncăruri, dar mai ales cu dulciuri. Dacă apari şi tu pe-acolo meşterind la vreo cratiţă, e minunat!

7. postăm ceva ce deja e viral: poză, înregistrare video etc. Ştiu şi ceilalţi despre ce e vorba, aşa că va veni şi Like-ul numaidecît.

8. atacăm ceea ce e viral: citatele celebre, unele aplicaţii de Facebook, cum au fost cele cu FarmVille sau cea cu „Află care este numele tău de indian”…

9. postăm poze din excursii, străinătăţuri, nunţi, botezuri, cumătrii, cursuri festive şi banchete.

10. postăm glume, bancuri, imagini hazlii pe care le-am găsit pe la alţii şi pe care, de dragul Like-ului, le dăm mai departe.

11. postăm discursuri motivaţionale, citate celebre, cu tentă filosofică, de judecată profundă. Mulţi dau Like, puţini înţeleg.

Lista rămîne deschisă, cu două întrebări: Vouă ce v-a adus cele mai multe Like-uri? şi Voi la ce n-aţi da Like niciodată?

Anunțuri

3 gânduri despre „Ne place, place, place!

  1. Eu am primit aprecieri pentru melodii rock din anii `80-`90, citate cu tentã filosoficã despre viaṭã, peisaje inedite din lumea întreagã. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s