Lianne La Havas sau pasul strîmb

Deşi foarte tînără, Lianne La Havas ştie să ierte sau, cel puţin, să înţeleagă greşeala sufletului-pereche. Ştie, de asemenea, că la fel de bine ar fi putut să plece, să lase în urmă trecutul, să nu mai audă de nimic, dar asta nu înseamnă că ar fi lăsat în urmă şi sentimentul vinovăţiei. Ar fi urmărit-o şi ar fi măcinat-o încet, ca o picătură chinezească ce i-ar fi căzut direct pe inimă. No Room For Doubt (2011) e o melodie care ridică întrebări şi, în aceeaşi măsură, oferă răspunsuri: cum răspunzi unei trădări? Şi soluţia se iveşte încet, melodios, musai în doi, în cuvinte spăşite şi reconfirmarea simţămintelor: te iubesc, mă iubeşti, greşim:

We all make mistakes, we do
I learnt from you…
We all make mistakes, we do
I learnt from you…

La urma urmei, aşa e de cînd lumea. Esenţială e, de fiecare dată, încrederea.

No Room for Doubt e melodia de debut a tinerei artiste englezoaice Lianne La Havas, un duet cu la fel de tînărul artist american Willy Mason, de pe albumul Lost & Found (2011). Tot acolo veţi mai găsi un cîntec la fel de frumos, tot despre iertare, Forget.

Anunțuri

6 gânduri despre „Lianne La Havas sau pasul strîmb

      1. Pfu… n-am apucat sa vad nici unul. Dar maine scriu despre un spaniol dacă o să am dispoziția necesară. Am unul care ma obsedeaza de ceva vreme… Daca doresti, poti scrie chiar tu la mine pe blog, despre un film care-ti place 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s