TOP 10: Cele mai de succes interjecţii din industria muzicală (10-6)

Artistul care-a rostit onomatopeea, onomatopeea care-a făcut refrenul, refrenul care-a făcut piesa… Gimme 5 continuă!

Locul 10. Gigi D’Agostino – Bla Bla Bla. Personal, melodia acestui DJ italian a fost printre preferatele mele în 1999-2000. Pentru că la nivel internaţional n-a avut parte de succesul meritat, îi ofer locul 10 de aici. Aşa, de dragul amintirilor… Dar şi pentru că atît piesa, cît şi videoclipul sînt suficient de catchy cît să bateţi din picior pe ritmul ei. Deşi a fost lansată acum 10 ani, melodia are, totuşi, peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube.

 

Locul 9. Inner Circle – Sweat (A La La La La Long). Piesa a fost lansată în 1992, intrînd în majoritatea topurilor europene şi urcînd pînă pe primele locuri. De mai puţin succes a avut parte pe Internet şi în SUA, unde la vremea respectivă a ratat top 10 din celebrul Billboard Hot 100. Dar n-aş crede să fie oameni din generaţia mea care să nu fi fredonat, măcar o dată, „a la la la la long”. Şi o precizare pentru „confundaci”: aceasta NU e o piesă de-a lui Bob Marley!

 

Locul 8. Vaya con dios – Nah neh nah. E clar, muzica europeană nu prea a făcut valuri peste Ocean, adică la americani, cel puţin pînă cînd Internetul a deveni un bun de larg consum. Dragă Kesha, pentru că tot ai acces la Internet, ia ascultă mătăluţă puţin acest refren şi compară-l cu „bla bla bla”-urile tale. A, pardon, uitasem că, pe lîngă voce, îţi lipseşte şi urechea muzicală!

 

Locul 7. ATC – All Around The World (la la la la la la la la). E clar, nemţii se pricep la eurodance, iar piesa asta n-a ratat nici un top din Europa, fiind însă numărul unu doar în Germania, Austria şi Elveţia (dooh!). A primit şi cîteva discuri de platină şi aur, iar în SUA a intrat în Top 30 al Billboard Hot 100.

 

Locul 6. Hanson – MMBop. Nu cred că bîlbîiala tinerilor de la Hanson a fost ratată de vreo adolescentă cu pereţii camerei plini de postere cu cei trei fraţi. Ca să aveţi o idee despre succesul piesei, VH1 a plasat-o pe locul 20 în topul celor mai bune melodii ale anilor 90, fiind în 1997 una dintre piesele care a ajuns pe locul 1 atît în Europa, cît şi în SUA şi Australia. Fetelor, nostalgii?

 

PS: Mîine intrăm în Superligă!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s