Destrăbălare de week-end: chinezoaica de sîmbătă seara

Pentru că nişte oameni (adicătelea Simona, Alex, Silvia, Andrei şi iar Simona, căci mai ales Simona) m-au provocat sistematic (fără sau chiar cu ştiinţă şi, de aici, deci, oare şi rea voinţă?), am onoarea să le prezint o chinezoaică cu care (iertaţi cacofonia!) tocmai ne-am destrăbălat week-end-ul ăsta. Se consumă moderat, alături de un pahar de vin, aşa cum ştim că procedăm cu delicatesele. Evident, s-aveţi poftă!

Pentru cei slabi de pofte, apăsaţi Ctrl+Alt+Del
Anunțuri

7 gânduri despre „Destrăbălare de week-end: chinezoaica de sîmbătă seara

  1. Hidi bre ca m-ai dat gata! Serios! Goddamit! Arata genial. Pun pariu ca era si mai buna (ca presupun ca o iesit, totusi, buna 😀 ) daca faceai stratul ala de glazura mai gros, nu asa zgarcit de subtirel. 😛
    Oricum, respect! 🙂

  2. Dar CE s-a întîmplat aici? Totul se întîmplă cînd plec eu undeva. Este incredibil, măi Haza, bucătar? Cartofii îs simplu de făcut, da’ chinezoaica asta despre care nu ştiu nimic pare o provocare. Vă rog reţeta şi vă rog să continuăm, îmi place cum ne jucăm, sîntem (toţi la un loc) mai ceva ca Jamie. Apropo, au fost lovite şi Adina Bompa şi Adriana Bîrsan, au trecut şi ele la etalat talente culinare 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s