Haza şi invitaţii (Ib)

Drama cardului blocat în bancomat
poveste – din nefericire – adevărată şi – încă – neterminată
by Diana Niculăeş

***

Capitolul al II-lea

Vine şi ziua de miercuri. Şi trece tot fără card. Desigur, sun şi, din nou, nici urmă de card. „Uneori mai durează pînă echipa rezolvă problemele şi revine de pe teren”, explică doamna de la sucursală. (Gîndesc: „Desigur. Dacă trece şi prin Ungaria, da.”). Plus că, aşa cum verificasem înainte, „problema” era rezolvată, adică bancomatul mergea brici, în aşteptarea, probabil, unui moment ales aleatoriu în care să dea viaţa peste cap unui alt nefericit ca mine.
„Vă rugăm să mai aşteptaţi, daţi-mi numărul de telefon şi vă anunţăm noi când vine”, continuă suav vocea de sucursală. Încep să mă simt ca la un interviu nereuşit, cînd la final auzi teribila replică „Don’t call us..” şi să mă pregătesc să sun în fiecare zi că doar poate-poate într-una dintre ele îmi vor spune că pot să vin, că în sfîrşit cardu şi-a încheiat maratonul.
Apoi îmi vine o idee: „Auziţi, dar nu îl puteţi transfera la agenţia din Copou? Mi-ar fi mult mai convenabil să vin să-l ridic de aici decît din centrul oraşului…”, mă pisicesc eu, deşi ştiam că se poate, dacă scrii o cerere (de mînă – se pare că nu au formulare pentru aşa ceva). Evident, trecusem printr-o astfel de experienţă cu cîteva luni înainte. „Desigur! Faceţi o cerere la ei la agenţie, ei trimit un mail aici şi pe baza acestuia îl putem trimite. Doar că mai trebuie să aşteptaţi vreo două zile în plus, după ce vă anunţăm că a venit la noi”, confirmă operatoarea. Eh! De-acuma, ce ţi-e o zi, două, cinci, zece. Trăiască cei dragi, care ne împrumută bani cînd portofelul e gol!

Va urma

Anunțuri

2 gânduri despre „Haza şi invitaţii (Ib)

  1. ce inseamna in Romania sa respecti regulile si sa faci totul ca la carte, chiar daca clientul e nemultumit, ai sentimentul ca ai facut totul cum trebuie, chiar daca se numeste birocratie :)) traiasca Birocratia Romana

  2. Pentru o comparatie legata de ce inseamna relatii cu clientii in diferite tari (si o sursa zilnica de amuzament) recomand site-ul notalwaysright.com. Oricum, cand un client ajunge sa stie mai bine ca angajatii procedurile firmei, e grav…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s