De la chioşc (VI)

Vînzătoarea de azi, femeia de mîine

Matinal, extrem de matinal, un bătrînel la chioşcul de ziare:
El: Revista „Click” aveţi? (nici un răspuns)
Tot el: Dar „Femeia de azi?”

Anunțuri

8 gânduri despre „De la chioşc (VI)

 1. Cred ca sunt unicele placeri pe care si le mai puteau permite, el si doamna de acasa.doua reviste ieftine, destul de mediocre, alimentand setea de barfa si nevoia de relaxare .E trist dar adevarat cand se sting rand pe rand „stelele” si ramai in „intuneric” cand nu prea mai ai motive de ras…sau poate ca batranetea are si frumusetea ei, nevand nevoie sa se alimenteze din revisre mediocre spre a trai.

 2. Am asistat la aceleasi intrebari din partea unei batranele careia i-ar fi sezut mai bine cu ochelarii intr-un Practic in Bucatarie.
  Gasesc explicatii pentru faptul ca batranii de la mine din ‘hood nu mai raspund la salut. Multi pensionari au ajuns mai jos decat le-ar permite parul alb.

 3. Intentia a fost sa intru cu o gluma, dar m-am
  razgindit.
  M-am gindit la batrinii care citesc si altceva decit „click” si mult, mult mai mult de atit. Oameni care imbatrinesc tineri. Exemple sint multe dar ma opresc la un batrin si o batrina : ieseanul George Emil Palade care la 64 de ani primea Premiul Nobel pentru medicina si scriitoarea octogenara Doris May Lessing care in cuvintul sau la inminarea Premiului Nobel pentru literatura, a tinut sa sublinieze ca in ciuda virstei inaintate, in suflet se simte adolescenta, de unde poate si vine prospetimea scrierilor sale , iar intreaga presa a remarcat ca pe parcursul intregii festivitati, octogenara scriitoare se manifesta extrem de prezenta si spirituala, depasind cu mult prestatia mai tinerilor ei auditori.
  ………………………………..
  Si pina la urma … a gasit „femeia de azi”? sau a ramas cu „femeia de ieri?
  .

  .

 4. Aoleu! Adi, pai daca femeia de acasa a aflat atunci nu-i de gluma!Ce-o sa spuna ? Cred ca trebuie sa solicitam urgent ajutorul fortelor speciale, sa-l scoatem pe batrin din impas!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s