De ce blogging?

N-aş vrea să înşir motivele pentru care am refuzat pînă acum să mă prezint pe World Wide Web cu un blog. În momentul în care a fost necesară – din raţiuni didactice – apariţia unuia, încerc să fac faţă onorabil. Început cu cîteva postări în limba engleză – ulterior şterse – acest blog s-a născut, de fapt, în Armenia, la o Şcoală de vară de două săptămîni care-şi propusese să instruiască tinere cadre didactice din Jurnalism în spiritul predării după noile tendinţe de pe piaţa media: Noile Media. Nu pot decît să-mi urez „Happy Blogging!” şi să scap cît mai curînd de impresia că vorbesc singur.

Reclame

7 gânduri despre „De ce blogging?

  1. Bun venit, stimabile!
    Ma bucur ca in sfirsit o sa am ocazia sa-ti citesc din nou textele, si atit imi doresc sa nu scrii la fel de des ca maestrul Savitescu! De fapt, chiar te implor sa nu o faci!

    Hai ca-ti zic si eu Happy blogging, si vizitatori girla! 🙂

  2. Welcome to the cyberspace! Trebuie sa recunosc ca am cam ramas in urma cu ce s-a mai intimplat in ultimul an in viata reala, asa ca astept fragmentele pe care le vei publica aici. Pentru ca tot ce e la un hyperlink distanta e mai accesibil, nu?

  3. Vin si eu cu intirziere de o luna, dupa ce ti-am citit toate postarile de acum sa te trag te urechi ca ti-ai facut blog…. asa de tirziu si ne-ai privat ep toti de cite o portie zilnica de hohote, de terapie de descretire a fruntilor sau de manifestari reportericesti.

    Si cum se pare ca cititul blogului si deplasarile prin strainataturi fac pofta de scris imi fac griji in ceea ce ma priveste ca o sa cad in ispita si…. doamne fereste daca ajung textele mele iar la (pe) mina lui Hazaparu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s